0 تا 100 شغل بنکداری طلا

شغل بنکداری طلا، یکی از حرفه های پردرآمد است که هر چقدر سرمایه گذاری بیشتری در این زمینه صورت بگیرد، درآمد بیشتری خواهد داشت. بنکداری به معنای خرید طلا در حجم بالا و فروش آن به خرده فروشان می باشد. بنکدار، شخصی است که طلا را از تولیدکنندگان طلا در...

خلاصه محتوا

شغل بنکداری طلا، یکی از حرفه های پردرآمد است که هر چقدر سرمایه گذاری بیشتری در این زمینه صورت بگیرد، درآمد بیشتری خواهد داشت.

بنکداری به معنای خرید طلا در حجم بالا و فروش آن به خرده فروشان می باشد. بنکدار، شخصی است که طلا را از تولیدکنندگان طلا در حجم زیاد خریداری نموده و پس از آن به تدریج، آنها را به خرده فروشان به فروش می رساند. منظور از خرده فروشان، طلافروشانی هستند که در سطح شهر و بازار دارای مغازه یا فروشگاه جواهرفروشی و یا طلافروشی هستند.

تفاوت بنکداران و خرده فروشان طلا

شغل بنکداری طلا به سرمایه بالایی نیاز دارد. اینک برای درک بهتر این حرفه به این مسئله می پردازیم که چه تفاوتی میان بنکداری و خرده فروشی می باشد.

  • بنکدار، طلا را در مقیاس بزرگ خریداری می کند و مستقیماً با کارخانه ها و تولیدکنندگان طلا و جواهر در ارتباط می باشد. اما خرده فروشان، طلا را به صورت جزئی خریداری نموده و آنها را از بنکدار خریداری می کنند.
  • مشتریان بنکدار، خرده فروش یا جواهرفروش می باشد و مصرف کنندگان از بنکداران خرید نمی کنند. اما مشتریان خرده فروشان، مصرف کنندگان می باشد.
  • قیمت طلا در بنکداری ها به سبب مقیاس بزرگتر معاملات، کمتر می باشد. اما قیمت طلا در خرده فروشی ها بیشتر است.
  • تنوع محصولات طلا و جواهر در بنکداری ها بیشتر می باشد. اما تنوع محصولات خرده فروشی ها کمتر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

مزایای شغل بنکداری طلا

  • این حرفه سبب تسهیل روند فروش طلا می شوند. اگر قرار باشد تولیدکنندگان طلا به شمار بالایی از خرده فروشان در سطح شهر و بازار به فروش طلا و جواهر اقدام کنند، کار بسیار دشوار می شود.
  • بنکداران دارای اطلاعات مورد نیاز در حوزه طلا و جواهر می باشند و آنالیز بازار را به خوبی انجام می دهند. در نتیجه این افراد می توانند خرده فروشان را به خوبی راهنمایی کنند.
  • بنکداران به سبب پرداخت آنی هزینه طلای خریداری شده از تولیدکنندگان به رفع برخی از چالش های مالی تولیدکنندگان طلا کمک می کنند. در حالیکه خرده فروشان ممکن است سرمایه لازم برای پرداخت آنی هزینه طلا و جواهر در مقیاس بزرگ را نداشته باشند.
  • بنکداران سبب می شود که در زمان کوتاهتری بتوان تأمین طلا را انجام داد و روند معاملات طلا افزایش پیدا کند.

جهت کسب مشاوره رایگان درباره دکوراسیون داخلی طلا فروشی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

بنکداری طلا شامل چه فعالیت هایی است؟

شغل بنکداری طلا برای بسیاری از افراد ناشناخته است و به اندازه جواهرفروشان و طلافروشان خرد شناخته شده نمی باشد. بنکداران، واسطه ای میان تولیدکنندگان و فروشندگان می باشند.

ولی شغل بنکداری وسیع تر از خرید و فروش می باشد و این افراد سبب سهولت فروش طلا، کاهش قیمت ها و ارائه آگاهی به بازار می شوند. حرفه بنکداری به صورتی است که بنکدار هم با سازنده و هم با فروشنده طلا ارتباط دارد.

بنابراین بنکداران دارای دانش لازم در زمینه تولید و عرضه، نیاز روز بازار، نوع و میزان تقاضا و … می باشند. در نتیجه سبب آگاهی بیشتر تولیدکنندگان از نیازهای مصرف کنندگان می گردند و همزمان به معاملات طلا رونق چشمگیری می دهند.

چگونه بنکدار طلا شویم؟

اگر علاقمند به شغل بنکداری طلا هستید، باید بدانید که چطور وارد این حرفه شوید. برای بنکدار شدن به یک نقشه راه اصولی احتیاج دارید. بنکدار طلا باید دانش لازم بازار طلا را داشته باشد. بنکدار باید بداند که مبادله هر نوع طلایی اعم از جواهرات زینتی، سکه، شمش، طلای آب شده و … را چطور انجام دهد.

برای بنکدار شدن، بدست آوردن اعتبار بسیار مهم است. زیرا هم تولیدکننده و هم خریدار باید به آسانی به شما اعتماد کنند. بنکداران طلا، اشخاصی هستند که قبلاً یا تولیدکننده یا فروشندگان طلا بوده اند و دارای تجربه خوبی در این زمینه هستند.

0 تا 100 شغل بنکداری طلا

آیا شغل بنکداری طلا، نقش کاذبی در بازار دارد؟

همانطور که گفته شد، بنکدار به خرید طلا از تولیدکننده اقدام نموده و طلا و جواهر را در بازار توزیع می کند. بنابراین بنکدار اصلاً نقش کاذبی ندارد بلکه دارای نقش مؤثر و ارزشمندی می باشد.

بسیاری از تولیدکنندگان نمی توانند انرژی و زمان زیادی را برای فروش طلا و جواهرات تولید خود، اختصاص دهند. همچنین خرده فروش به تأمین کننده ای مورد اعتماد با حجم عرضه معین نیاز دارد.

خرده فروشان نمی توانند به تولیدکنندگان مستقیماً دسترسی داشته باشند و این کار برای آنها دشوار است. واسطه گری بنکداری، پل ارتباطی مؤثر میان تولیدکننده و خرده فروش است. حضور بنکدار اصلاً سبب افزایش قیمت طلا در بازار نمی شود بلکه در کاهش قیمت ها اثرگذار است.

بازاریابی بنکداری طلا و جواهر

فردی که در شغل بنکداری طلا مشغول به کار است باید شناخت کاملی بر مشتری هایش داشته باشد. در مواقعی خریداران، خرده فروشانی می باشند که این کانال عرضه B2B می باشد. در مواقعی، خریداران مصرف کنندگان می باشند و واسطه دیگری در این بین حضور ندارد که این سبک را BtoC می گویند.

امروزه روش دوم که فروش مستقیم به مصرف کننده به قیمت خرده می باشد، جذابیت بیشتری برای افراد دارد. فروش مستقیم، به تبلیغات و بازاریابی خوب بین مشتریان نیاز دارد. فروش آنلاین و روش های بازاریابی دیگر، بایستی به برنامه های بنکداران افزوده شوند تا موجب پیشرفت کسب و کار آنها شوند. مصرف کننده بالقوه با شناخت بنکداران و شناخت محصولاتشان، به مشتریان بالفعل تبدیل می شوند.

میزان درآمد شغل بنکداری طلا

این حرفه به سرمایه بسیار زیادی نیاز دارد و طبیعتاً درآمد بالایی خواهد داشت. اما بنکدار شدن بسیار دشوار است و به آسانی تصور برخی از افراد نمی باشد.

علاوه بر سرمایه بسیار زیاد، این حرفه به اعتبار بسیار زیادی نیاز دارد. درآمد دقیق بنکدار را نمی توان به صورت رقم بیان نمود. اما در مجموع، نزدیک به سی درصد از اجرت ساخت هر گرم طلا به بنکدار اختصاص پیدا می کند.

حال اینکه 30 درصد اجرت طلا چه عددی باشد، با توجه به نوع طلا و درصد عیار طلا و سایر فاکتورها تعیین می شود. به طور مثال شرایط بازار و مقیاس معاملات در این مسئله اثرگذار می باشد.

درآمد بنکدار با توجه به میزان سرمایه او مشخص می شود. بر اساس سرمایه ای که بنکدار در این حوزه کرده است، سود مختلفی را بدست می آورد. اما در پر سود بودن این حرفه، شکی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *