راهنمای خرید سکه

راهنمای خرید سکه به شما کمک می کند که در خرید سکه اشتباه نکنید و بتوانید سود بسیار خوبی از خرید آن بدست بیاورید. طلا و سکه، بازار سرمایه گذاری محبوبی در ایران است. بسیاری از ایرانیان به دلیل تفکرات خاصی که دارند از سرمایه گذاری در دیگر بازارهای مالی...

خلاصه محتوا

راهنمای خرید سکه به شما کمک می کند که در خرید سکه اشتباه نکنید و بتوانید سود بسیار خوبی از خرید آن بدست بیاورید.

طلا و سکه، بازار سرمایه گذاری محبوبی در ایران است. بسیاری از ایرانیان به دلیل تفکرات خاصی که دارند از سرمایه گذاری در دیگر بازارهای مالی استقبال نمی کنند و به سرمایه گذاری روی بازار طلا و سکه علاقمند هستند.

برتری سرمایه گذاری روی سکه نسبت به سرمایه گذاری روی طلا

پیش از ارائه راهنمای خرید سکه با دلایل برتری سرمایه گذاری روی سکه به نسبت سرمایه گذاری روی طلا آشنا می شویم. خرید طلا دارای کارمزد و اجرت است اما خرید سکه کارمزدی ندارد.

امنیت نگهداری از سکه بیشتر از امنیت نگهداری از طلا است. زیرا سکه به عنوان المان زیبایی مورد استفاده قرار نمی گیرد اما طلا به عنوان المان زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر در نظر سارقان خواهد آمد. تغییرات قیمتی سکه کمتر از نوسانات قیمتی طلا است و به همین دلیل خرید آن با ریسک کمتری همراه می باشد.

جهت کسب مشاوره رایگان درباره دکوراسیون داخلی طلا فروشی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

راهنمای خرید سکه : چه سکه ای بخریم؟

سکه هایی که می توانید متناسب با بودجه خود به خرید آن اقدام کنید، موارد زیر می باشند:

سکه طرح قدیم یا بهار آزادی:

این سکه از عیار 900 برخوردار می باشد. وزن این سکه حدود 8.13 گرم است. این سکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی بانک مرکزی ضرب شد. ولی هنوز هم با وجود ارائه سکه های جدیدتر در بازار خرید و فروش می شود. امروزه تقاضا برای خرید سکه بهار آزادی نسبت به سکه امامی کمتر است. حباب این سکه پایین است و خرید آن برای سرمایه گذاری توصیه می شود.

سکه امامی یا طرح جدید

در راهنمای خرید سکه با محبوب ترین سکه آشنا می شویم. سکه امامی یا طرح جدید از نظر عیار و وزن هیچگونه تفاوتی با سکه طرح قدیم ندارد.

شکل ظاهری این سکه خاص است و ضرب آن از سال 1370 آغاز شده است. قیمت سکه امامی و سکه بهار آزادی با یکدیگر فرق می کند که این مسئله به دلیل تقاضای بالای خرید سکه امامی می باشد. آمارها نشان می دهد که خرید سکه طرح جدید با استقبال بیشتری از سوی افراد همراه است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

نیم سکه بهار آزادی

یکی دیگر از سکه های پرفروش این روزها، نیم سکه بهار آزادی است که همزمان با سکه بهار آزادی، ضرب آن شروع شده است و هنوز ادامه دار می باشد. عیار این سکه معادل 900 در 1000 است و وزن آن معادل 4.066 می باشد. این سکه برای افرادی که توان خرید تمام سکه را ندارند، بسیار عالی است.

راهنمای خرید سکه: ربع سکه بهار آزادی

یکی دیگر از انواع سکه های موجود برای خرید و فروش، ربع سکه بهار آزادی می باشد. این سکه در سال 1358 ضرب شده است و هنوز هم ادامه دارد. عیار این سکه حدود 900 در 1000 می باشد و وزن آن معادل 2.033 می باشد. این سکه به نسبت دیگر سکه ها، کمترین قیمت را دارد. لذا گزینه خوبی برای سرمایه گذاری می باشد.

سکه گرمی

سکه گرمی از سال 1389 ضرب شده است و امروزه به یکی از سکه های پرفروش در ایران تبدیل شده است. این سکه نه تنها با هدف سرمایه گذاری بلکه با هدف دادن کادو و هدیه خریداری می شود.

محبوبیت این سکه و گرانی دیگر سکه های موجود در بازار سبب شده است که آمار خرید این سکه به صورت چشمگیری افزایش پیدا کند. سکه گرمی دارای عیار 900 می باشد و وزن آن نزدیک به 1.01 گرم است.

این سکه برای سرمایه گذاری بلند مدت چندان مناسب نیست زیرا حباب قیمتی زیادی دارد. لذا اگر قصد خرید سکه با هدف سرمایه گذاری بلندمدت را دارید، سکه گرمی را خریداری نکنید.

راهنمای خرید سکه : سکه پارسیان

یکی دیگر از سکه های پرفروش در بازار، سکه پارسیان است که عیار 750 یا 18 دارد. این سکه فاقد وزن مشخصی است و در وزن های گوناگونی ضرب می شود.

وزن این سکه ممکن است از 50 سوت تا 2 گرم باشد. لذا قیمت انواع سکه پارسیان با یکدیگر فرق می کند. بیشترین وزن های رایج سکه پارسیان شامل سکه 50 سوتی، سکه 100 سوتی، سکه 150 سوتی، سکه 200 سوتی، سکه 300 سوتی، سکه 500 سوتی، سکه 1 گرمی، سکه 1.5 گرمی و سکه 2 گرمی می باشد.

راهنمای خرید سکه

تفاوت میان سکه گرمی و سکه پارسیان

در راهنمای خرید سکه به یک مسئله مهم اشاره می کنیم و آنهم تفاوت میان سکه گرمی و پارسیان می باشد. سکه پارسیان از سوی بانک مرکزی ضرب نمی شود و یک قطعه از جنس طلا می باشد و عیاری متفاوت با دیگر سکه ها دارد.

این سکه از نظر ظاهری به سکه های دیگر بسیار شبیه است. این سکه با هدف سرمایه گذاری خریداری نمی شود و بیشتر با هدف دادن کادو خریداری می شود. سکه های پارسیان در وزن های مختلفی تولید می شوند که وزن آنها بر روی وکیوم یا کاغذ آنها درج شده است.

نکات خرید سکه برای سرمایه گذاری

در راهنمای خرید سکه باید به این مطلب اشاره کنیم که سکه های طلا به دو شکل بانکی و غیربانکی ضرب می شود. سکه بانکی از سوی بانک مرکزی ضرب می شود اما سکه غیربانکی از سوی دیگر سازندگان طلا ضرب می شود. در نظر داشته باشید که سکه های غیربانکی اصلاً تضمین شده نیستند و هیچ اطمینانی درباره درستی وزن و عیار آنها وجود ندارد.

در خرید سکه باید به چندین فاکتور مهم مانند وزن، ظاهر، عیار و بسته بندی سکه توجه داشته باشید. سکه های بانکی و غیربانکی از روی ظاهر کاملاً قابل تشخیص هستند.

زمانی به خرید سکه اقدام کنید که سکه در نوسان قیمتی قرار ندارد و میزان تقاضا برای خرید آن پایین می باشد. در هنگامی که حباب قیمتی سکه بالا است هرگز به خرید آن اقدام نکنید.

در راهنمای خرید سکه باید به این مسئله اشاره کنیم که معمولاً در نزدیکی اعیاد، تقاضای بالایی برای خرید سکه وجود دارد. بهتر است در این زمان برای خرید سکه با هدف سرمایه گذاری اقدام نکنید. قطعاً زمانی که تقاضا در بازار برای خرید سکه کاهش پیدا می کند، قیمت آن نیز کاهش پیدا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *